Menu
logotip gironabioconstruccio

GironaBioconstrucció la formem tres arquitectes tècnics que des de que vam entrar al món de la construcció, fa més de 10 anys, sempre hem tingut una especial sensibilitat per la bioconstrucció.

Al llarg de la nostra carrera professional hem adquirit experiència i formació en construcció sostenible i bioconstrucció.

Des de Gironabioconstrucció impulsem un projecte cooperatiu on apostem d’una manera decidida per la bioconstrucció i pel treball en xarxa amb la col•laboració de professionals de les diferents especialitats en bioconstrucció : Arquitectes, Enginyers, Geobiòlegs, Constructors, Instal•ladors i altres oficis.
Pere Cañadas


Pere Cañadas

Sóc en Pere, vaig estudiar Arquitectura Tècnica a la UdG i el Màster en Bioconstrucció de l’IEB-UdL-IBN. Dins la bioconstrucció, m’entusiasma l’anàlisi i control de les radiacions, per això al llarg dels últims anys he anat adquirint formació específica en aquesta matèria.

Vaig iniciar-me en el món de la construcció l’any 1997, treballant en despatx d’arquitectura, empreses promotores, un ajuntament, però principalment per empreses constructores tant d’obra privada com d’obra pública. Aquestes feines m’han aportat experiència en la gestió tècnica i econòmica de l’obra i també en la gestió de recursos humans.

Va ser l’any 2003 que vaig decidir continuar la meva professió de manera lliberal realitzant també direccions d’obra per a particulars i fer un gir cap a una construcció més sostenible i saludable. Per això he anat aplicant els sistemes constructius de l’arquitectura tradicional i els criteris de la bioconstrucció en l’execució d’obra nova i de reformes.

Tot aquest conjunt de vivències m’han portat a autoconstruïr-me la meva pròpia vivenda de la forma més sostenible i saludable possible, basant-me en l’arquitectura tradicional, la reutilització de materials, la utilització de materials saludables i de proximitat i aplicant els criteris de la bioconstrucció.

Vaig coincidir amb en Narcís Cebrià i en Jordi Corominas tant en la carrera com en el màster. Gràcies al treball en xarxa i al fet de compartir experiències ens hem decidit a constituir Gironabioconstrucció, una aposta clara per donar a conèixer la bioconstrucció i posar-la a les teves mans com a alternativa vàlida per a qualsevol obra, reforma o millora.
Jordi Corominas


Jordi Corominas

Sóc en Jordi, vaig estudiar Arquitectura Tècnica a la UdG . La meva afició per l’eficiència energètica ja ve des de llavor on va començar amb el projecte final de carrera, que va ser premiat pel patronat de la Universitat.

Durant la meva carrera professional a les dues empreses que he estat sempre he pogut desenvolupar actuacions relacionats amb l’eficiència energètica dels edificis. A partir de la perspectiva de coordinador de seguretat i salut he intervingut en tot tipus i dimensions d’edificis públics i privats.

Per tal de consolidar el coneixements en bioconstrucció que havia anat adquirint al llarg dels anys, el 2010 vaig matricular-me al Màster en Bioconstrucció de l’IEB-UdL-IBN.

Vaig coincidir amb en Pere Cañadas i en Narcís Cebrià tant en la carrera com en el màster. Gràcies al treball en xarxa i al fet de compartir experiències ens hem decidit a constituir Gironabioconstrucció, una aposta clara per donar a conèixer la bioconstrucció i posar-la a les teves mans com a alternativa vàlida per a qualsevol obra, reforma o millora.
Narcís Cebrià


Narcis Cebria

Sóc en Narcís, vaig estudiar Arquitectura Tècnica a la UdG .Ja durant la carrera vaig començar a treballar en un despatx d’arquitectura especialitzat en construcció tradicional, participant en els projectes i després en la direcció d’obra.

L’experiència com a professional lliberal en la gestió d’obra per a petites constructores i promotores em va facilitar treballar per grans empreses de construcció de la província de Girona, en obra pública i privada d’edificació.

El 2010 i després de 10 anys d’experiència en la direcció i gestió d’obres vaig optar per aprofundir els meus coneixements en bioconstrucció cursant el Màster en Bioconstrucció de l’IEB-UdL-IBN.

Vaig coincidir amb en Jordi Corominas i en Pere Cañadas tant en la carrera com en el màster. Gràcies al treball en xarxa i al fet de compartir experiències ens hem decidit a constituir Gironabioconstrucció, una aposta clara per donar a conèixer la bioconstrucció i posar-la a les teves mans com a alternativa vàlida per a qualsevol obra, reforma o millora.